Home » Viinikerho » Hello kaikille viininystäville!

Hello kaikille viininystäville!

posted in: Viinikerho 0

Meidän Viinileidien, Soilin ja Johannan vapaa-aika on aika pitkälti elämämme suurten rakkauksien, hyvän ruoan ja viinin täyttämää. St Wine and Friends -viinikerhon pyörittäminen, tastingien ja matkojen järjestäminen vie oman aikansa, mutta vielä isompi osa vapaa-ajasta menee hyvästä elämästä nauttimiseen: uusien viinien maisteluun, kokkailuun, Helsingin jatkuvasti kasvavaan viinibaari- ja ravintolatarjontaan tutustumiseen, viinitapahtumisessa käymiseen ja viini- ja ruokamatkailuun.

Yhtenä päivänä, pari viinilasillista nautittuamme mietimme miten voisimme kertoa myös muille viinikerholaisille ja viininystäville löydöistämme ja kokemuksistamme. Meillä on St Wine and Friends -viinikerhon johtoajatuksena se, että me olemme viinifiilistelijöitä, emme hifistelijöitä. Haluamme antaa inspiraatiota hyvään elämään, mihin me uskomme hyvän viinin ja ruoan oleellisesti kuuluvan.

Luvassa on siis juttuja viinillisestä elämästä: vinkkejä viinibaareihin ja ravintoloihin, juttuja viinitapahtumista ja -tastingeistä, vinkkejä hyvistä viineistä ja viinin- ja ruoan kombinaatioista sekä inspiraatiota viinimatkailuun.

Life is too short to drink bad wine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.