Home » Viinitasting » Tastingissä nyt…Muru Wines viinit

Tastingissä nyt…Muru Wines viinit

Kesäisenä toukokuun maanantai-iltana meillä oli ilo päästä nauttimaan lämminhenkisestä tastingistä Eteläranta 16 Viinikellarissa. Viinimestarina hääri kaupungin etevin sommelier Samuil Angelov ja huikean hyvistä makupaloista vastasi keittiömestari, sir Timo ”Lintsi” Linnamäki. Ilta oli mukavan lämminhenkinen ja välitön. Erinomaisen maukkaita viinejä, tarinoita viinien edestä ja takaa, miksi Samuil on halunnut juuri nämä viinit Suomeen, mikä aate on kaiken takana, vai onko sitä?! No kyllä aatetta on ja on sielukin – kuten viinikerhollammekin <3.

Muru Wines on nuori ja pieni maahantuontiyritys ja on hienoa, että itse asiassa aika moni heidän maahantuoma viini on löytänyt tiensä monen Alkon hyllylle. Peukku sille! Samuil raotti meille viinifilosofiaansa: tärkeätä ovat kypsät, nautittavat vuosikerrat, tarinat viinien takana ja se jokin eli sielu. Tuntuu ja maistuu hyvälle. Yes, tästä mekin pidetään!  

Tastingissä oli seuraavat viinit:

Olihan ihan superhyvä tasting, kiitos Samuil! Kun haluatte nauttia näitä viinejä, niin parasta on tehdä Alkoon tilaus netin kautta. Muutaman päivän sisällä juomat ovat noudettavissa. Ja vielä loppukaneetti Samuilin sanoin: muista dekantoida halvempikin viini! Saat siinä ALV:n verran (24%) lisää nautittavuutta – viini nimittäin muuttuu dekantoidessa ainakin sen verran paremmaksi maultaan 😊 Cheers!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.