St Wine and Friends ry.

Me, St Wine and and Friends – viinikerholaiset, rakastamme hyvää viiniä, hyvää ruokaa ja sitä kaikkea mitä läheinen seura ja yhdessäolo ja kokemus tuottaa. Lisää hyvää oloa. Viinikerhollamme on lähes kuukausittain mielenkiintoisia tastingiltoja. Tapaamisissamme emme hifistele liikoja vaan viinin voi jopa määritellä välillä termillä "hyvää, siis drinkabiliteetti (nautittavuus ja  hinta-laatu -suhde ) on kohdillaan" :).  Life too short to drink bad wine!

Hippu historiaa: St Wine and Friends aloitti toimintansa vuonna 2004 osana Stockmannin ylempien toimihenkilöiden (SYT) yhdistystä. Vuosien kuluessa yhä useampi löysi kodin viiniharrastuksen piiristä. Meitä viiniystäviä on jo yli 80 ja niinpä päätimme rekisteröidä yhdistyksemme vuoden 2016 alussa nimellä St Wine and Friends ry. 

Näiden kaikkien toimintavuosien aika olemme järjestäneet kymmeniä viinitastingejä ja useita viinimatkoja: Toscana&Umbria, Veneto, Itävalta, Penedes, Champagne, Piemonte, Rhein & Mosel ja  Koillis-Italia & Slovenia.

Viinikerhomme lähestyy viinejä maanläheisesti. Ei mitään tiukkapipoista hifistelyä vaan luontevaa nautintoa & välillä luksusta arkeen ja juhlaan. Tässä ja nyt. Meille tärkeää on viinin nautittavuus, jaamme hyvän hintalaatusuhteen vinkkejä ja mietimme viineille sopivia makupareja, tunnetiloja ja nautintatilanteita: missä ja milloin tämä viini olisi parhaimmillaan!

Viinikerhon jäseneksi voi liittyä henkilö tai yhteisö, joka rakastaa hyvää viiniä. Elämä on lyhyt, nauttikaamme siitä joka siemauksella. Cin cin!