Home » Viinisuositukset » Viinileidien lasissa nyt…57 on Main punaviini

Viinileidien lasissa nyt…57 on Main punaviini

Lasissa nyt…runsas ja mausteinen eteläafrikkalainen punaviini KWV 57 on Main 2017, 13,88 € (linkki Alkon sivuille). Täyteläinen punaviini on Cabernet Sauvignon-, Pinotage-, Syrah- ja Petit Verdot –rypäleiden sekoitus, jossa Pinotage tulee erityisesti esiin mokkaisten aromien kautta. Viinin tuoksu lasissa tuo erityisesti mieleen mokkapavut. Viini maistuu kypsän kirsikkaiselle ja mustaherukkaiselle ripauksella kahvin, tumman suklaan ja vaniljan aromeja.

Mieleemme tulee…tummasävytteiset nautinnot. Kahvi. Tumma suklaa. Täyteläinen punaviini, kahvi ja tumma suklaa yhdessä täyteläisen runsaassa ja nautinnollisessa paketissa. Kun haluat käpertyä sohvalle viltin alle synkkää semitalvea piiloon ja tekee mieli suklaata –ota lasi 57 on Main -punaviinia sen sijaan. Tämä viini lämmittää niin henkisesti kuin fyysisestikin.

Nauttisimme tämän…villasukat jalassa. Tai hyvien ystävien seurassa iltaa istuen ja maailmaa parantaen. Sopii yhteen punaisen, erityisesti grillatun lihan kanssa. Herkullinen punertava naudanlihapihvi täyteläisen kastikkeen kera, jossa on häivähdys kahvia, tummaa suklaata tai kanelia olisi täydellinen ruokakumppani tälle mausteiselle punaviinille.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.