Viinileidien lasissa nyt André Delorme Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs Brut –kuohuviini
Home » Kuohuviini » Viinileidien lasissa nyt… André Delormen blanc de blancs -kuohuviini

Viinileidien lasissa nyt… André Delormen blanc de blancs -kuohuviini

Lasissa nyt…loistava edullisempi vaihtoehto samppanjalle, ranskalainen André Delorme Crémant de Bourgogne Blanc de Blancs Brut –kuohuviini, 19,98€ (linkki Alkon sivuille). Tämä samppanjamenetelmällä valmistettu viini on Blanc de Blancs, vain valkoisista rypäleistä, chardonnaysta ja Aligotésta valmistettu kuohuviini. Viini on tyylikäs ja laadukas niin maultaan kuin pulloltaan ja sopii erinomaisesti samppanjan sijaan juhlistamiseen ja lahjaksi.

Mieleemme tulee…aurinko ja lämmin keväinen auringonpaiste terassilla tai puistossa. Tämä viini on luotu elämän hyviin hetkiin. Kaikki tässä kuohuviinissä tuo mielen lämmön. Sen väri on lämpimän kellertävä ja tuoksussa on keltaista omenaa, sitrusta ja paahteisuutta. Maku on moniulotteinen ja siinä on omenan ja sitruksen lisäksi myös hieman mineraalisuutta ja tammea. Suuntuntuma on todella miellyttävä. André Delormen crémantissa on pienet kuplat ja hieman sitruksinen, pitkä jälkimaku. Tämä viini on yhtä aikaa moneen makuun sopiva, tasapainoisen miellyttävä, että moniulotteinen ja laadukas.

Nauttisimme tämän…tietenkin vappuna! Mikä muu kuohuva sopisi yhtä hyvin tähän kevään juhlaan kuin tämä lämmin ja tyylikäs viini. Bonuksena tätä kuohuvaa voi tarvittaessa ostaa kaksi pulloa yhden edullisemman vuosikerrattoman samppanjan hinnalla. Maljojen nostelun lisäksi tämä viini sopii erinomaisesti tyylikkäille kala- ja äyriäisruoille. Tämä viini on myös täsmävalinta kesäisille sukulais- ja mökkivierailuille, sillä se löytyy reilusti yli sadan Alkon vakiovalikoimasta ympäri Suomen. Me viinileidit lämpimästi suosittelemme kokeilemaan laadukasta crémantia edullisemman samppanjan sijaan, tulet iloisesti yllättymään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.