Viinileidien lasissa nyt La Vida al Camp Rose Cava Brut kuohuviini
Home » Viinisuositukset » Viinileidien lasissa nyt… La Vida al Camp Rosé Cava Brut kuohuviini

Viinileidien lasissa nyt… La Vida al Camp Rosé Cava Brut kuohuviini

Lasissa nyt…hienosti kupliva espanjalainen luomu rose kuohuviini La Vida al Camp Rosé Cava Brut 2014, 15,35 € (Linkki Alkon sivuille). Hennon lohenpunaisessa, hieman persikkaisessa viinissä on hento metsämansikkainen ja vadelmainen tuoksu. Viinin mausta löytyvät samat herkulliset punaisten puutarhamarjojen maut, mutta kosiskelevan makeuden sijaan tämä cava on elegantin kuiva, hapokas ja mineraalinen. Tässä viinissä on ihanat hienot mikrokuplat, jotka tekevät sen nauttimisesta miellyttävää.

Mieleemme tulee…elegantit puutarhajuhlat, joissa nautitaan auringonpaisteessa vehreyden keskellä herkullisia suolaisia pikkupaloja rose cavaa siemaillen. Cavan nimi ja pullon etikettikin viittaavat maalaiselämään ja luonnonantimiin. Tyyliltään ihastuttavan maalaisromanttinen ja kauniin vaaleanpunainen pullo on myös kuin luotu ystävänpäivän juhlintaan ja muihin elämän romanttisiin hetkiin.

Nauttisimme tämän…kevättä ja kesää odotellessa tämä rose cava on kuin luotu ystävänpäivän viettoon suolaisten pikkupalojen kera tai juomavalinnaksi koko ystävänpäivän illalliselle. Ilmakuivatun kinkun tai lohialkupalojen rasvaisuus leikkaisi hienosti tämän cavan hapokkuutta. Tämä viini olisi myös herkullinen seuralainen lohesta tai nieriästä valmistetulle päääruoalle tai salaatille. Tämä viini on kuin luotu ruokajuomaksi romanttisille illallisille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.