Wine Ladies - Keitä me olemme?

Me olemme olemme Wine Ladies, viinileidit, St Wine and Friends -viinikerhon vetäjät ja St Wine and Friends -blogin kirjoittajat Soili ja Johanna. Olemme tutustuneet vuosia sitten viinikerhon toiminnan yhteydessä ja ystävystyimme kun huomasimme intohimoisen suhtautumisen viiniin ja hyvään ruokaan yhdistävän meitä. 

Soili Saarinen, tummatukkainen lady on Chief Wine Lady, St Wine and Friends ry:n toiminnan vetäjä ja organisaattori. Soili on ruoka- ja viinialan ammattilainen ja viinien ikuinen opiskelija ja nautiskelija. Arkityö on nykyisin herkumman päiväittäistavarakaupan markkinoinnin parissa. Soili hoitaa suhteita viinipiireissä, tekee viinikerhon tastingien buukkaukset ja viinimatkoihin liittyvät järjestelyt. Soili on myös Option Viiniraadin jäsen ja Winecellars Oy:n hallituksessa.

Johanna Tarkiainen, punapäinen lady on Creative Wine Lady, viinikerhon toiminnan ja St Wine and Friends -blogin luova generaattori , joka sisällön suunnittelun lisäksi hoitaa blogiin liittyvät yhteistyökuviot. Johanna on ruoka- ja viinialan itseoppinut innokas tekijä, joka arkityönään työskentelee digitaalisen kuluttajaliiketoiminnan parissa.

Me viiniladyt pidämme myös itse tastingejä viinikerhossamme ja joskus myös muissa organisaatioissa. Tavoitteenamme on järjestää viihtyisiä ja sydämellisiä tilaisuuksia, jonka aikana osallistujat oivaltavat viineistä uusia asioita ja löytävät uusia suosikkiviinejä.

Life is too short to drink bad wine!