Wine Ladies - Keitä me olemme?

Me olemme olemme Wine Ladies, viinileidit, St Wine and Friends -viinikerhon vetäjät ja St Wine and Friends -blogin kirjoittajat Soili ja Johanna. Olemme tutustuneet vuosia sitten viinikerhon toiminnan yhteydessä ja ystävystyimme kun huomasimme intohimoisen suhtautumisen viiniin ja hyvään ruokaan yhdistävän meitä. 

Soili Saarinen, tummatukkainen lady on Chief Wine Lady, St Wine and Friends ry:n toiminnan vetäjä ja moottori yhdessä Johannan kanssa. Soili on ruoka- ja viinialan ammattilainen ja viinien ikuinen opiskelija ja nautiskelija. Soili hoitaa viinikerhon tastingien buukkaukset ja tastingeihin ja viinimatkoihin liittyvät järjestelyt.

Johanna Tarkiainen, punapäinen lady on Creative Wine Lady, viinikerhon toiminnan ja St Wine and Frends -blogin luova generaattori, joka sisällön suunnittelun lisäksi hoitaa blogiin liittyvät yhteistyökuviot ja viinikerhon kirjanpidon. Johanna on ruoka- ja viinialan itseoppinut innokas tekijä, joka arkityönään työskentelee digitaalisen kuluttajaliiketoiminnan konsultoinnin parissa.

Me viiniladyt pidämme myös itse tastingejä niin viinikerholle kuin ulkopuolisille tilaajille. Tavoitteenamme on järjestää viihtyisiä ja sydämellisiä tilaisuuksia, jonka aikana osallistujat oivaltavat viineistä uusia asioita ja löytävät uusia suosikkiviinejä.

Life is too short to drink bad wine!